vrijdag 20 maart 2009

Nieuwe ervaring

Vandaag voor het eerst gewerkt met gehandicapte kinderen, namelijk de doofstomme. We moesten er enkele spelletjes spelen met de kinderen, het moest iets plezierig worden en dat was het ook, zowel voor de kinderen als voor ons.
We hadden de directrice bij ons om onze uitleg te vertalen, al snel bleek dat voortonen en uitleggen met handen en voeten even doeltreffend was. Het waren eenvoudige spelletjes waarvan de kinderen duidelijk genoten hebben.

Dit maakt deel uit van het vierde project dat we in de vakantie moesten verwezelijken. Deze kinderen wonen hier niet in de buurt, ze verblijven in gastgezinnen en gaan in de vakantie eens naar huis. Zo moeten we er nu de laatste week in de namiddag nog wat activiteiten voor de gehandicapten bijnemen. Nog een drukke week en dan kunnen we Kameroen nog wat verkennen. Nog een weekje in Mokolo en omstreken en nadien nog twee weken om onze reis naar de hoofdstad te ondernemen met de nodige tussenstopjes.

1 opmerking:

  1. Ja Nina, jullie hebben al heel wat meegemaakt en het is nog altijd met zeer veel belangstelling dat ik jullie belevenissen volg. Deze week ben ik over mijn Kameroenervaringen gaan spreken tijdens een werelddag. Ook over jullie ervaringen heb ik ze verteld. Stel het verder heel goed nog een paar mooie ervaringen tijdens jullie verkenweken en een goede terugreis.
    Marc

    BeantwoordenVerwijderen